Přejme si svítání
Přejme si svítání
Anotace: čas odejít ještě nenastal...
Když hladím tvoje nehybné ale teplé ruce
srdce mi usedá vzpomínkou
kdy mě tvoje ruce hladily a objímaly
a rty šeptaly
ty jsi tak hebounká
Tvoje rty
teď mlčí
možná by chtěly promluvit
ale nemají sílu
Ani si představit nedovedeš
Jak chybí mi tvoje náručí
A tvoje
Zlato moje jediný
Lásko moje největší
A na všechny křivdy a bolesti
jsme dávno zapomněli
v kruté bolesti této chvíle beznaděje
Přejme si štěstí
a znovunalezené obyčejné denní radosti
Život
přejme si
Není to málo
Ale čas odejít
ještě nenastal
Přejme si svítání
Publikoval(a):
vanovaso, 27.2.2014