Vítej zpátky..
Vítej zpátky..
Anotace: Co dodat, holt sem opět tam, odkud se snažím zuby nehty vydrápat..
Vítej zpátky mezi námi,
kteří nemají komu co dát.
Přece jen to nejsou fámy,
jsi opět jenom její kamarád.
Posaď se a vyprávěj mi,
cos prožil a proč ses toho vzdal.
Popij brachu zase s námi,
když sem si opět zavítal.
Sděl mi tvůj osud truchlivý,
proč tuhle volbu učinils',
vždyť ve vztahu si byl horlivý,
tys pro ní byl jako princ.
Sděl nám veršům co tě souží,
vždycky tě rádi posloucháme,
i když tě smutek a samota tíží,
my samotného tě nenecháme..
Publikoval(a):
stix, 27.2.2014