Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Veľkomesto

Veľkomesto

dodky Básně » Smutné

Anotace: V meste plnom smradu a špíny, leží človek bezbranný a ranený. Nepomáha mu nič, ani nik iný, jeho bolesť, je jeho trápením.

V meste plnom smradu a špíny,
leží človek bezbranný a ranený.
Nepomáha mu nič, ani nik iný,
jeho bolesť, je jeho trápením.

Zlo sa vynorilo,
hmla sa stratila,
každý videl bezdomocva,
spitého debila.

Ale je to pravda vôbec,
nemá ten človek kde bývať?
Je to vážne sobec,
policia sa pýta a notesom kýva.

Zlomené srdcia rodiny,
na pohrebe stáli.
Bol to otec rodiny,
slzy len padaly.

Prechladol po bitke,
dostal bez príčiny,
vo veľkom meste v Nitre,
už nieje člen rodiny...
Publikoval(a): dodky, 27.2.2014
Přečteno (72x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 27 stránek.
roboti