Andělé jsou myšlenky
Andělé jsou myšlenky
Anotace: které ti posílám, než se vrátím
Dnes jenom krátce
přeji ti
noc která uzdravuje
A sny o lásce
Andělé jsou vlastně myšlenky
které si přejeme
bezvýhradně
bez potřeb návratnosti
bezúplatně
upřímně
A tak ti posílám anděly
aby tě hlídaly
aby tě hladily
aby ti šeptaly
aby tě léčily
A to jen na chvíli
než se zas vrátím
Publikoval(a):
vanovaso, 26.2.2014