Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sdělení doby

Sdělení doby

Taren Básně » o Lidech

Anotace: Pro váhavé "střelce".

Co světu chceš říci.
Že jsi člověk a že žiješ,
že nezhasnul jsi svíci.
Že doufáš, bojíš se a sníš
o životě, který kolem tebe kráčí.

Chceš žít dobře, smysluplně
i když život kolem bezhlavě jen kvačí.
Nevyznáš se ve své době,
nevyznáš se ani v sobě,
co chceš říci této době.

Nevíš,nebo nechceš vědět,
hodláš v koutku uraženě sedět.
Doba nepočká až probudíš se,
protáhneš a zamžouráš.
Budeš světu hodlat,
něco objevného sdělit.

Možná stane se , že odpoví ti
Bez ptaní a odpovědí,
moudra tvého smyšleného,
jdi se bodnout , nebo střelit.
Publikoval(a): Taren, 25.2.2014
Přečteno (95x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti