Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setkání

Setkání

Frantislav Básně » o Lásce

Anotace: 9.5.2013

Závoj noci ukončil další den,
s myšlenkou vyšli si oba ven,
na lavičku usedli vedle sebe,
kdo promluvit první svede.

Seděli tiše pak špitali si slova,
z nebe přišel polibek zas a znova,
vzal ji do náruče nabídl ji svou dlaň,
omámena byla jak raněná laň.

Jako Johanku z Arku,
vedl ji za ruku v parku,
co přišlo ví jen oni sami,
dnes každý sám jsou nevázaní.
Publikoval(a): Frantislav, 24.2.2014
Přečteno (280x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, miraku, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti