Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrtící zbraň - značka sex

Smrtící zbraň - značka sex

Elizabeth Thames Básně » o Sexu

Anotace: Sex je věc, která Tě zničí za každých okolností, je to holý fakt a Ty to nemůžeš změnit.

Hej, jsem těžce zamilován,
tak těžce, že snad ani nevstanu.
Chci se oddávat Tvému tělu,
chci splynout s tím,
co mě nutí chtít a žít.

Nemůžu přestat s touhou,
jenž mě nutí hloupnout.
Vím, že ztrácím sebe,
sex mě ale nutí chtít víc Tebe
než mě a zase sebe.

Sex je smrtící zbraň
a to ve všech případech.
Buď je prázdný
nebo předčí všechna očekávání.
Je to smrt v každé okolnosti.

Co je horší,
ráno vstát a probudit se s výčitkami ?
Nebo vstát
a dát si druhé kolo lásky
s vírem nekonečné touhy vášní …......

Sex je prostě ve výsledku......
vždycky smrt.
Nemůžu si pomoci
a Tvý řečičky nezmění mý
možná trochu divný ale osobitý názory.
Publikoval(a): Elizabeth Thames, 24.2.2014
Přečteno (699x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Henriette

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 09:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti