Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víla

Víla

Co ty vílo krajů dávných,
kde tančíváš při Luny svitu?
Když zástupy pěvců slavných,
skládají verše do úsvitu.

I já tě jednou zahlédl
pod věky starých korun stromů
a ve tvé oči pohlédl
zatoužil odvést si tě domů.

Ale vílu těžko získat,
já ztratil tě již v hustém chvojí
bude se mi velmi stýskat,
holt nemohla si být mojí.
Publikoval(a): AxXxL, 22.2.2014
Přečteno (92x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sobi7, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti