Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Znovuzrození

Znovuzrození

vanovaso Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Když hledíš smrti do tváře, máš strach, musíš věřit...

Život je sen který se nám zdá
není na nás závislý
my na něm ano
A žije si svým vlastním životem
jako to sny dělávají
neptají se
o čem chceme aby se nám zdálo

Polykám slzy
ve sprše která přehluší vzlykot
a smeje tu hrůzu rovnou do kanálu
a pláču nahlas
ve sprše protože není slyšet bolest
a červené oči můžu svést na mýdlo

To není moje vina
říkám si
ale věřím tomu?
To není vaše vina
slyším jako ozvěnu slova doktorů
ale třeba jsem něco udělat mohla
třeba jsem mohla
třeba mohla
třeba

Hladím tvou tvář
a říkám s tebou
já nahlas ty v duchu
s každou vteřinou jsem zdravější a zdravější
s každou minutou jsem zdravější a zdravější
s každým nádechem jsem zdravější a zdravější
jsem zdravý jsem zdravý
jsem zdravý
A ted už musíš sám
budeme to opakovat stále a znova
já i tvůj syn
který se dívá smrti do očí
a já musím koukat ještě i na jeho bolestný strach
a tak je prosím otevři aby se mohl podívat do tvých
a řekl super tati
Vyhráls

Až otevřeš oči
a zmizí tma
a začne svítat
na nový život
protože bude nový
znovuzrozením
Pak bude zase svět v pořádku

A říkej prosím:

s každou minutou jsem zdravější
s každou vteřinou jsem zdravější
s každým nádechem jsem zdravější
jsem zdravý jsem zdravý
jsem zdravý
Jsem zase s vámi
A svět je v pořádku
Publikoval(a): vanovaso, 22.2.2014
Přečteno (212x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti