Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víra

Víra

Frantislav Básně » o Lásce

Anotace: Když se dva mají rádi,....

Sundali to těžké břímě z krku,
už je slyšet to známé vrků vrků,
život běží dnes stejně jako vloni,
už zrají plody sladké na jabloni.

Popřejí si krásné ráno sladkou noc,
ta slůvka mají kouzelnou moc,
oni stále věří že přijde jejich den,
a splní jim ten největší na Zemi sen.

Do srdcí ukryté mají pevně svoje touhy,
a svědčí o tom na displejích šmouhy.

Na rukou ji stále nosí,
občas třou o sebe nosy,
oni nevzdají se za nic,
ta láska nezná hranic.
Publikoval(a): Frantislav, 22.2.2014
Přečteno (206x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti