Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zápletka

Zápletka

Bezbranný jsem před Tebou
tak lehce ve mě můžeš číst
to vážně jiné nesvedou
zase jsem jak čistý list.

Vybledlo co bylo psáno
jen jméno Tvé se vpíjí do mne
kde jiným NE, Tobě ANO
ať osud můj se víc s Tvým prolne.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 22.2.2014
Přečteno (157x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti