V opilosti smutná
V opilosti smutná
Anotace: Nějaké to promile v krvi, slzy v očích, obecná osamělost. Typická páteční noc.
Stojím před volbou
Opít se nebo se přetvařovat střízlivá
Končí to stejně jako naposledy
A všichni si všímají jen těch
Co spadají do škatulky Standard
Ve finále si zase
Sednu do kouta
Jsem skladná, netrapte se, hoši
Jen se pak nedivte
Až zase odejdu Smutná
Smutná z vás a pro vás
Smutná pro sebe a ze sebe
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 22.2.2014