Umíráček
Umíráček
Ležím uprostřed
bouře a sním.
Obklopuje mě louže,
které už se nezbavím.
Nade mnou temný
mráček prší černý popel.
Už slyším svůj umíráček…,
který vyřkl ortel.
Smrt si mě bere zpět.
(Zatmění)
.
.
.
(Dávají mě do rakve, ale já už tady nejsem).
Publikoval(a):
Makaveli, 21.2.2014