Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mysl

Mysl

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Co skrývá lidská mysl, jaké tajemství v ní dřímá?

Srdce tě volá do chřtánu pekelného,
horkost ti nedá spát,
užírá tě cosi nezbedného,
chceš si jen hrát...

Dřímá v tobě dravec, který hladoví,
dere se na povrch ze žhavých uhlíků.
Kdo ti odpoví?
Nechceš slyšet ticho opuštěných pomníků.

Nemůžeš ze sebe vymanit vzrušení
touha se do tebe hlouběji zažírá,
je to určitý druh umění,
bojácnost v duši umírá.

Vím, po čem tvá mysl prahne,
bez toho se zmítáš v nicotě,
oheň v žilách vadne,
dál sni o mně.
Publikoval(a): Rose-H, 21.2.2014
Přečteno (170x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška, miraku, GAIA77

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti