Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úsvit

Úsvit

Schovám pro tebe,
první paprsek ranní,
kouzlo nového dne,
ukryté v dlani,

chci ti ho potají,
do vlasů vplést,
a kousek štěstí,
na tvář ti vnést,

aby tvůj úsměv,
zas rozzářil den,
ty, jsi můj úsvit,
můj splněný sen...
Publikoval(a): Formis, 19.2.2014
Přečteno (566x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Vlass, Freequency, ArtiiS, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 12:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti