Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Povím ti pohádku

Povím ti pohádku

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Napíšu pozitivní básničku, abych někoho povzbudil a k ničemu to nevede. To docela znehodnocuje celou mojí snahu psát něco pozitivního :-D

Povím ti pohádku,
na dobrou noc.
Princezna na hrádku
měla svou moc.
V království dalekém,
žil také král.
V životě bezvěkém
se smrtí hrál.
Dům míle vzdálený
obýval čaroděj.
Ač trochu nesmělý
tak známý dobroděj.
Bojovali se vším zlem,
jenom silou mocných jmen.
Krev tu tekla pro lásku,
život visel na vlásku.
Dobro však vyhrálo,
dobře hru zahrálo.
Zlo zas jednou umírá,
bránu pekel zavírá.
Publikoval(a): eurius, 18.2.2014
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti