Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nenech uvadnout lásky květ

Nenech uvadnout lásky květ

Světýlko svíčky svítí,
její teplo vplouvá mi do duše.
Plamínek radosti v srdci se vznítil,
život štěstí do písku píše.

Vytryskl ve mně ohňostroj lásky,
rozdám ji každému, kdo o ni bude stát.
Vykouzlím mu na tváři úsměv, zakryje tak jeho vrásky.
Ukážu mu, co je to mít rád.

Lidé postrádají lásky květ,
bez něho osiřel celičký svět.
Zůstal zapomenutý v dálce sám,
oživit ho povinností mám.

Lásky květ uvadá,
upadá v zapomnění,
na svět se se smutkem dívá,
jak bez něj se vrhá do zatracení.

Láska život naplní světlem,
dodá mu krásu a stane se jeho smyslem.
Vždyť takhle je to správné, takhle to má být,
musíš lásku rozdávat a jen pro ni žít.
Publikoval(a): ChangeLee, 18.2.2014
Přečteno (206x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Frantislav, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 15:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti