Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Generace

Generace

Dnešní doba zkažená je moc,
nikdo však nevolá o pomoc.
Média tu zlobu šíří,
málo lidí to však uzří.

Mladý mozek nemá rozum,
vyrazí ven večer, v 8.
Zakouřit si, zachlastat,
zhulit se a nepřestat.

Ve 14ti mít první sex,
u toho pít chlast na ex.
Dneska je to normální,
i když né moc morální.

Co se to jen s lidmi stalo?
Svědomí se obelhalo?
Snad ty další generace
upustí od devastace.
Publikoval(a): davidziak, 18.2.2014
Přečteno (150x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, koiška, Mankys, niajli, Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti