Velký třesk
Velký třesk
Anotace: Trocha Boží legrace
Velký třesk , to byla rána.
Pán Bůh zrovna kávu dával.
Co to bylo, kde to hřmělo,
anděly to zašumělo.
Bůh se točí po tom vzruchu,
hlásnou troubu dává k uchu.
Tiše , tiše moji malí,
vesmírem se vlny valí.
Světlo, hmoty krůpěje,
počátky jsou naděje.
Na vznik nové entity,
která právě jako ty,
andělíčku baculatý,
nemá páru o nesváru,
o úkladu, zlobě, klamu.
Nepracuje pro reklamu.
Chce žít v míru, pohodě,
s božím světlem ve shodě.
Publikoval(a):
Taren, 17.2.2014