Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Někdy je to zoufání... ale stojí za to... čekání :o)
17.2.2014 18:52 | NikitaNikaT.
Svůj půvab má i odcházení, v něm se i náboj v světlo změní! Hezká!:-)
16.2.2014 21:29 | Kytka62
Email:
Heslo: