Heart
Heart
Srdce nemá čas na lásku,
protože se stále rozhoduje.
V cestě má vždy malou překážku,
a to, do koho se zamiluje.
Láska je složitý děj
neuchopitelných tužeb.
Jako Cyril a Metoděj,
v zápalu svých bohoslužeb.
A bolí nás, když
jsme smutní a zklamaní.
Pak bije zas, při
sexuálním vzplanutí.
Neumím ho přesně definovat.
Ale třeba mi v tom pomůže,… když
se zkusím zamilovat a pak se mi snad ukáže.
Publikoval(a):
Makaveli, 16.2.2014