jaké to bude až ...
jaké to bude až ...
až se prázdna odtajní
potom co prodal jsem jim
stovky hluchých zim
až se prázdno obleče
do nahoty, v kleče
to už jsem obrečel
dávno
až se prázdno vyprázdní
a stopu z malin nechá
potom se zamiluji strachem
a ...
Publikoval(a):
Marcone, 16.2.2014