Probudila jsem se ze sna
Probudila jsem se ze sna
Anotace: ale to přece byla realita...
Probudila jsem se ze sna
určitě to musel být sen
dívali jsme se spolu z lodního okna
a pozorovali racky
ale racci tam nebyli
byla na ně asi zima
anebo to byl jenom sen
Ale to přece byla realita
Cítil si teplo mého těla
a já cítila vedle mého tělo tvé
Stále dokola se nám v hlavě prolíná
sen
realita
vzpomínka
A ještě cítíme vůně
těl
vody
kormidla
které nás dovede
ve snech kam chceme
v realitě kam můžeme
ve vzpomínkách až do dna
Probudila jsem se zpěvem
to racci zpívali
píseň pro nás a naše duše
které chtěli letět spolu s nimi
racci chechtaví
se smáli
našim nadějím
ale my víme
že stejně s nimi poletíme
ve snech
v realitě
vzpomínkami
Publikoval(a):
vanovaso, 12.2.2014