Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přátelství s Malým princem

Přátelství s Malým princem

Bylo bláhové si myslet, že nám přátelství vydrží,
že tvoje ruka mě v těžkých chvílích podrží.
Krásné bylo to období jak z růží nám vykvetlo,
jenže když vánek zafoukal rychle nám odlétlo..
Měl si vědět, že se moje city k tobě prohlubují,
tvé srdce tomu mému vůbec nerozumí..
Když bylo vše po tvém šlo to jako po másle,
létali jsme z večernice k polárce..
V těžkých chvílích místo, aby si vedle mě jako v těch dobrých stál..
Si se začal mým citům vysmívat.
Měl si jako Malý princ za mými gesty vytušit strach,
vždyť to nebyl tak těžký hlavolam..
Řek si, že potřebuješ čas..Jako když Malý princ šel poznávat světa kraj?
A já jako růže na planetce mám čekat až ty se necháš kousnout hadem?
Pak vrátíš se a konečně provedeš mě světa krajem?
Víš nemůžu na tebe čekat jako ten planý květ,
to by mé srdce mohlo zabolet..
Já počkám na jiného prince, bude jedno jestli bude Malý
důležité pro mě bude, že se mnou bude ten princ šťastný..
Publikoval(a): myšpulinek, 12.2.2014
Přečteno (154x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti