Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

How I see you...

How I see you...

Sobi7 Básně » o Přátelství

Anotace: (Jak tě vidím...)

.



Vidím tě jako tu princezničku s culíčkama,
co věří že zachrání celý svět sama.

Jako tu co každému s břemenem pomůže,
i když ani své snést už nemůže.

Jako dívku co se svým úsměvem na tváři,
svět kolem sebe rozzáří.

Jako slečnu co své sny skrývá ve víčkách,
a pravdu o životě hledá v písničkách.

Ta co do dnes pod postelí skrývá deníček.
O které každý ví že je výjimečný človíček.



Některé věci možná příliš řeší
a některým lidem asi až moc věří.



.
Publikoval(a): Sobi7, 12.2.2014
Přečteno (866x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti