Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láskou vrněti

Láskou vrněti

Tak jako vítr nepřestane vát,
vím, že Ty se nikdy nepřestaneš smát.
A tak přestaň na mě láskou vrnět,
jinak začnu si hrát, až Tě budou prsty brnět.

Začnu těmi plavými vlasy,
které nikdy nezakryjí řasy

Políbím ta přivřená víčka
ještě dřív, než dotknu se rudého líčka

Mé rty pak s Tvými v jedno spojím
zatím lehce, neb se ještě bojím

Na šíji pak ponechám si trochu volnosti,
abych nepodlehl marnosti

A než všimneš si mého dojetí
skončí ňadra v mém objetí

Pak jen dlouhá rovina,
co vede k Tobě do klína

Nezapomněl jsem ani na ty krásné nohy
vzbuzůjící mnoho nenávisti mezi bohy

Co se to s Tebou děje, že celé tělo se tak chvěje,
to ty pohyby, když ponořili jsme se do peřeje.
Vidíš, říkal jsem Ti, přestaň na mě láskou vrnět,
budou Tě pak prsty brnět.....
Publikoval(a): kiznoH, 12.2.2014
Přečteno (209x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 15:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti