Básník a inspirace
Básník a inspirace
Vždyť já nejsem literát,
tuhle to tak , akorát.
S češtinou jsem býval vedle,
na štíru tak, jak ta jedle.
S inspirací na place,
bývá pěkná legrace.
Otravuje , doráží,
někdy je jak závaží.
Ani zdřímnout ti vždy nedá,
našeptává u oběda.
K ránu ťuká na mozkovnu,
nechrň, vstávej
to přec je k ho....
Vzbuď se!
Vstávej bratříčku!
Najdi brejle,tužtičku,
načmárej mi básničku.
Publikoval(a):
Taren, 11.2.2014