Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kolik už padlo?

Kolik už padlo?

Jestli se pokusím
změnit svět, kulka si
mě jistě najde.


Jakoby nadešel nový krutý věk,
s kterým vše tady zajde.


Existuje lepší místo pro život?


Možná, ale modleme se
za ten náš, stále můžeme
napravit systém i lidi.

Pozor, za tebou je protihráč,
který do karet ti civí.


Zákon je tyranie národa, ty to nevidíš?
Musíš mít pouze otevřené oči
a pak pochopíš.



Proč se bojíme revoluce?
To jsme takoví zbabělci?


Odsuzuji církevní restituce, ale
opovrhuji i umělci-
(sláva zatemňuje mysl).


.
.
.


Zajímá mě, kolik bojovníků
za svobodu padlo rukou mocných.
Publikoval(a): Makaveli, 10.2.2014
Přečteno (92x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti