Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

0:55

0:55

Spát a zpívat
při sekvojích
rostoucích vysoko k nebi

nemít ponětí o čase
nezajímat se

...

za rámem
je svět vždycky jiný

možná místo deště
prší
novinové výstřižky ze včerejšího vydání

zahaleno v šedi
běloba není povolena

červeným inkoustem
kreslím po svém těle
jizvy

a z bongů
saji yperit

...

ovádi
švábi
odporný hmyz

jakoby žil
v žilách mých
a já je chci mít pryč

...

zpřetrhám kanyly
na bílých zápěstích

pohled z okna hlásí
s deštěm smíchaný sníh

sterilní čaj


bílý doktor
v bílých pantoflích

...

polstrované stěny
neslyšitelný křik
svěrací kazajka
a sny

o kormoránech z molitanu
co jednou přiletí
a tvou igelitovou postavičku zachrání
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 10.2.2014
Přečteno (78x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti