Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Autor sobě

Autor sobě

Taren Básně » ?nezařazené?

Anotace: Co s tím nadělám.

Píšu, co mě napadne,
myšlenka když přpadne,
mozkovnu mou vymetenou,
kam se rýmy náhle ženou.

Letí rychle v divém shonu,
a já hledám brýle znovu.
S blokem, tužkou se pak snažím,
chytit rým ,co zas vyráží,
vstříc do jiné mozkovny.

Vymetené , bez stop hnoje,
jako je ta hlava moje.
Jenž mi sedí na krku,
s myšlenkami v úprku.
Publikoval(a): Taren, 10.2.2014
Přečteno (74x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti