Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smysl nám utíká

Smysl nám utíká

Smysl nám utíká,
čím víc ho chytáme.
Nikdo z nás nevnímá,
co si tu říkáme.
Ohlušení tichem,
jenž ovládá svět.
Radši se stát mnichem,
a vypěstovat květ.
Publikoval(a): eurius, 9.2.2014
Přečteno (62x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Šarlatové roucho

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti