Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

FantaZmagoráma

FantaZmagoráma

Genocida v poušti
mý vyprahlý duše
zrnka písku popravuju
propadaj skrz čas.

Propadám se do absurdna
potemnělý říše
psychická závada
mám na mozku kaz.

Zkratovaný vědomí
v kontinuu nitra pluje
v jitru slunce zrozený
nad obzorem levituje.

vidím hvězdy shozený
prostor prázdnem prostupuje
sáhnul jsem si za zenit
voda lesy zaplavuje.

Hranice se zapaluje
v prapodivné vizi
mysl se zatemňuje
v eXistenční krizi.

ParadoXní nesouvztažnost
mým vesmírem prostupuje
degradace vědomí
zbytky moZku vOdpaluje.
BŮŮŮM!!!
Publikoval(a): ZENITZERO666, 8.2.2014
Přečteno (190x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 20:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti