Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro tebe

Pro tebe

dapapada Básně » o Lásce

Anotace: pro její radost :)

Již od první chvíle co tě znám,
radost v srdci velkou mám.
Myslím na tebe čím dál víc,
někdy ve snu jindy bdíc.

Pod kůži se mi zarýváš,
srdce své mi odkrýváš.
I pro mě místo snad v něm bude,
já rád mít tě budu vždy a všude.

Někdy jsem trochu trouba,
toď všech chlapů zhouba.
Chci ať nervozita mě opustí,
ať oko mé, tvé z dohledu nepustí.
Proto prosím trpělivost se mnou měj,
krásně se se mnou všemu směj :)

Snad poznala jsi, že nejsem hajzlík,
radši posílám ti další smajlík :))
Publikoval(a): dapapada, 8.2.2014
Přečteno (575x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 38 stránek.
roboti