Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Muka touhy a lásky

Muka touhy a lásky

Lionel Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Věnováno V. K., s níž to nevyšlo...

Kupím chybu za chybou
dělám botu za botou
jako osel běhám světem
svými emocemi hněten.

Chtěl jsem tě dobýt jako hrad
vášnivě milovat
těžší než těžké smířit se
bez tvé lásky sám plížit se.

V představách na klarinet
tón za tónem lehce hned
tvé tělo jak nástroj touhy
rozeznít lásku vzpoury.

Buď violou v mých rukách
která vzrušením puká
buď můj kvetoucí květ
od tebe není cesty zpět.

Jsem zajatcem tvý duše
vím, že to zní suše
chtěl jsem snít
a s tebou zázrak lásky
navždy žít.
Publikoval(a): Lionel, 7.2.2014
Přečteno (199x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, miraku

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti