Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Origami

Origami

davidziak Básně » o Věcech

Anotace: |^...^|

Přehni papír jednou, dvakrát,
slož si z něho co máš fakt rád.
Hada, draka, kytku, slona,
skládej si to pořád znova.

Návody jsou na netu,
avšak řeknu ti větu:
‘‘Nejdřív skládej co je lehčí,
papír bude potom měkčí.‘‘

A až složíš co jsi chtěl,
udělej si sbírku děl.
Můžeš se tím všude chlubit,
a pak stůl si tím ozdobit.
Publikoval(a): davidziak, 7.2.2014
Přečteno (224x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 03:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti