Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na tvůj uváděný věk je to velmi dobré a podnětné. Dobře ti to myslí, ale musíš se sám trochu přičinit o zlepšení. Piš dál!
7.2.2014 10:26 | děda včela
Email:
Heslo: