Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen & realita

Sen & realita

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: Postřehy z okolí....vysněná láska a život s ní... její nenaplněnost...smutek a hořkost, zlost .... jsou tací, kteří se s prohrou níkdy nesmíří.Smysl svého života vidí jen v pomstě a v podlostech.Bohužel.

Slova rozžhavená,
srdce plane hned,
zakalený pohled,
ústa pokřivená na úsměv.

Láska platonická,
bezchybné žití,
zastřený rozum,
mysl zauzlené klubko nití.

Dnes jako včera,
v mlhovině svět,
hodina zatažená,
z úst plyne pár toužebných vět.


Mít úplně všechno,
v reálu nic,
v očích temno,
černým závojem skrytá líc.

V srdci pusto,
na duši šrámy,
zrozené dusno,
pocity opuštěné dámy.
Publikoval(a): Marci-Tami, 6.2.2014
Přečteno (131x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Květka Š., děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti