Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Arbait hell

Arbait hell

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Zase jedna drsnější věc. Doufám že tím nikoho moc nanaseru :b Sory za explicitní výrazivo vole ;)

Sotva ráno vstanu
už jsem zase nasranej
nestíhám se ani vychcat
jsem kurevsky dožranej.

Napiju se z petky
jsem plnej hnusu
v střevech se mi hejbou plyny
pustím je až v busu.

Cejtim se jak piča
připadám si děsně
všechno mě škrtí
a ja mi v tom těsně.

Zpocenej i z chladu
nestíhám už ani žrát
přezouvám do pracovních bot
z nohou mi jde smrad.

Zkurvený pocity
okupujou mojí hlavu
v ghetu vnitřních pocitů
čekaj marně na popravu.

Zasraný resty
který plnit nechci,
jsem daleko z cesty
do práce už nechci!!
Publikoval(a): ZENITZERO666, 5.2.2014
Přečteno (105x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti