Toulam se duší
Toulam se duší
Anotace: Ani slunce nerozhřeje bolavou duši,jen vítr to zkusí a sníh,třeba se povede ......
Tělo
Posílám tě políbení,jako něžné pohlazení,posílám tě pusu jako když saješ rosu. Tělo mé se hřeje sluníčko ho nezahřeje jen vlídné slovo,vlídná lež co uklidňuje též.
Ruce zmrzlé mrazem,podívám se na zem na zemi kapička co sklouzla z tělíčka,z líce padla dolu zamrzla jak kamen v dolu.
Nohy mé jen běžet chtějí,samy se taky nezahřejí,čekám na to sluníčko co polechtá mě tělíčko.
Jen duše bolavá,ta nerozmrzne jen,je nemocná čím dál víc,ať si slunko svítí nebo padá sníh. Celé tělo jak pápěří honem k tobě poletí polaskat se nasát sílu co potřebuje k svému dílu,velkou práci má,celé tělo rozehřát.
Publikoval(a):
Katty1kacenka, 4.2.2014