Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděj

Naděj

Kýblík Básně » Smutné

Anotace: Menší opuštění

Stojím před chrámem odpuštění,
plazím se po schodech.
Bez duše.
bez lásky.
Tolik překonaných schodů.
Pálí mě svaly v těle,
ale i přes tu bolest jdu dál.
V hlavě vím,
že jdu do nebes.
Každým krokem,
padá ze srdce kamení.
Už vím,
že zemřu v planých nadějích.
Publikoval(a): Kýblík, 4.2.2014
Přečteno (304x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti