Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lhář

Lhář

Říkal jsi, že mě miluješ
že mě pořád zbožňuješ
Teď ti říkám už jen lháři
a tiše brečím na polštáři
chci umřít, žít bez tebe
zabít se, vyjít ven ze sebe
říkal jsmi jak jsem úžasná
jenže láska byla předčasná
Zrovna včera, ona a ty
dotýkaly jste se svými rty
já tam stojím, slza v oku
žal v srdci, čelím smutku...
Publikoval(a): Zbloudilá duše, 3.2.2014
Přečteno (235x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy Lan, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti