Myšlenky
Myšlenky
Anotace: Drobná definice toho, co nás provází celým životem
Myšlenky jsou jako vážka,
poletují jen se třpytí,
tu pohasnou, tu zasvítí.
Bloudí , tančí v divém kruhu,
někdy dolu , jindy vzhůru.
Neusednou, nepostojí,
rozplynou se hned zas spojí.
S blbostí jsou v tuhém boji.
Roztáčejí mozku kola,
někdy sednou i na vola.
Publikoval(a):
Taren, 3.2.2014