Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

chyba láfky

chyba láfky

Marcone Básně » Deprese

Anotace: schizofrenie zase a znova

nevázaný sex
( vážně se to stalo )
a táhnul jsi domů
( bylo ho málo )
potřebuejš B komplex
( halóóó )
a drink k tomu
(hraje ti J Lo ? )

jsi teď mazák
(svatá prostato )
že na znak
( je tmavá )
jsi složil kost
( nějak se mi nepozdává )


dvacet4 to se cení
( říkej jí Conchito )
na první seznámení
( zkonči to !! )

Drž už hubu !!! aaaaa !!!

kdo ... Já ... ?( já )?
Publikoval(a): Marcone, 2.2.2014
Přečteno (206x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti