Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přesně to, co se mi líbí.
24.1.2015 20:51 | Engliš
Mě Tvá básnička přijde taková hravá, ale podivně smutně; něco zvukomalebného jsem si v ní našla a něco mě trochu rušilo, ale nevím přesně co. Škoda, že nepíšeš víc...přestalo Tě to bavit? Moc ráda jsem Tvoje výtvory četla. :)
1.2.2014 21:12 | Lugilla