Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pravda

Pravda

anna.down Básně » o Lidech

Anotace: Když věříte "správným" lidem.

Všichni si myslíte,
že o mně všechno víte.
Že mě nic nebolí,
když na mě všichni míříte pistolí.

Pistolí která skrývá,
to co každý člověk mývá,
svá nejcennější tajemství,
ty moje mi přátele nezajistí.

Teď je však všichni znají,
vlastní předsudek o mně mají.
Ti co se zprvu milí zdáli,
to na mě všechno jenom hráli.

Neměla jsem se svěřovat,
jiným své srdce otvírat.
Teď už jsem moudřejší.
Teď už jsem bystřejší.
Publikoval(a): anna.down, 31.1.2014
Přečteno (241x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti