Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci zapomenout..

Chci zapomenout..

annie_kukuckova Básně » ?nezařazené?

Anotace: .. nemůžu dál..

Každá vzpomínka na Tebe je bolestivá..
Jako když dýka se do těla opakovaně noří..
Chci zapomenout na to všechno..
Vše co jsem chtěla, se boří..
Jak jen jít dál, hodit vše za hlavu..
Nevím co dělat, jak to přejít..
Má kolena klesají na podlahu..
Hlava asi praskne, jak v ní tupě buší..
Tvé doteky, polibky něha, to byla slast..
Milování mě bralo do nebe..
Však sklapne jednou každá past..
Zbývá mi už jen nostalgie a bolest..
Důvěra a láska mezi náma byla..
Nechtěla jsem nikdy odejít..
Tvá hloupost vrazila mezi nás klín..
Nevím, co bude dál se dít..
Publikoval(a): annie_kukuckova, 29.1.2014
Přečteno (95x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti