Už nebude to sen
Už nebude to sen
Anotace: V úterý trochu vesele. Vesele?
Spala jsem s tebou ve stanu
a protože si neměl ochranu
teď čekám jestli to dostanu
Spala jsem s tebou každý den
teď si mě lásko za ženu vem
bude to život už nebude to sen
Publikoval(a):
vanovaso, 28.1.2014