Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kořeny života

Kořeny života

Elizabeth Thames Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Je těžké zavřít do klece své ideály, zavřít své nové vylepšené já. Když to ale uděláte, aspoň na kratičkou chvíli, možná pochopíte, kam skutečně má váš jediný život směřovat. Nezapomínejte minulost, nezapomínejte své lepší vzpomínky.

Kdybych objevila kouzlo přát si dřív,
stačila bych Ti i pár slov lásky říct.
Kdybych byla nebývala marnivá,
pochopila bych, jak je láska člověka k člověku složitá.

Kéž by stačilo jen se více na druhé usmívat a smát,
kéž by stačilo jen pouhou vzpomínkou čas oklamat a zmást.
Jsi můj domov, jsi to co znám jen já,
jsi v mém srdci, a tak to taky bude dál.

Miluji Tě a je mi velmi úzko,
když se snažím tyto řádky psát.
Žádná slova nikdy nepoví,
jak moc pro mě znamenáš.

Miluji Tě, miluji vás,
mí drazí, moji nejbližší.
Rodino, kterou nikdy nepřestanu milovat.
Publikoval(a): Elizabeth Thames, 27.1.2014
Přečteno (453x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti