Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Výčitky, svědomí Tě užírá..

Výčitky, svědomí Tě užírá..

annie_kukuckova Básně » ?nezařazené?

Anotace: .. Vnitřní rozpolcenost..

Má to cenu, chci ještě žít..
Myslíš, že s Tebou chce někdo být??
Třeba se přijde, třeba se vrátí..
Má se vrátit, když pro Tebe trpí??
Naděje neumírá, vždycky tu je..
Straší ji otázka, co když to přežije??
Já chci bojovat, chci s ní život mít..
Čekáš, že navždy bude o Tobe snít??
Touha mě při životě drží..
Copak nevidíš, že pryč od Tebe běží??
Já ale chtěl, já jsem se snažil..
Tím myslíš, jak do srdce kudlu si jí vrazil??
Určitě jsem jí neublížil..
Uvědomuješ si, že si jí strašně ponížil..??
Však se mnou zažila i štěstí..
Když v opilosti dal si jí pěstí??
Je tak krásná, byla jen moje..
Neříkal si jí stále, že kurva je??
Byla mi věrná, milující, něžná..
Proč ale v srdci jí zbyla rána řezná..??
Možná jsem chyby udělal..
Ty jsi jí zničil tím, že majetnicky si miloval..!!!!
Publikoval(a): annie_kukuckova, 27.1.2014
Přečteno (62x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 03:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti