Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední provinění

Poslední provinění

Rozčílený,jsem strašně rozčílený
Z toho jak jsem tady nepohodlně vyvržený
S mými střevy hrají si tu děti
Kdy už příjde slíbené stětí
Už ho vidím směji se na kata
Úsměv mi oplatí,dupne na varlata
Bolest mně nebolí,je jí tak málo
Dav je rozzuřen,to za to nestálo
Hodiny tu v dešti stát
Abych se měl na koho smát
Neomluvím se,
Nevím jestli o to stojí
Publikoval(a): zkaaza, 27.1.2014
Přečteno (108x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti